Omtale


Fortæl os hvad I synes...!

Det er vigtigt for os at vide, hvad du som forælder syntes om Putteposen.

Vi bliver så glade når vi får tilbagemeldinger fra andre forældre, der har fået en Puttepose og som gerne vil fortælle hvor glade de er for den..! 

Men det kan også være du har en god idé eller har forslag til forbedringer til Putteposen. Det hører vi også meget gerne om.

Så vi hører meget gerne din historie!

Skriv en hilsen til os på vores Facebook-profil eller send os en mail.


Herunder kan du læse et par mails vi har fået fra glade forældre:


Hej Cuddle


Først roserne: Jeg er den lykkelige ejer af en puttepose til min lille søn.
Han blev født sidste år i oktober og med den hårde vinter var putteposen en af de ting jeg var gladest for at have til ham når vi skulle køre bil.

Men nu til et forslag.
Da vinteren var slut pakkede jeg posen sammen og så lå den i skabet i et stykke tid, men så fandt jeg på at bruge den i klapvognen:-)
Dette er genialt, man kan jo få alle mulige køreposer, men putteposen er meget fleksibel, hvis det er koldt kan man lukke alle 3 flapper om barnet og når det bliver varmere kan man nøjes med ben-flappen eller de 2 sider.
Og den kan jo også stå helt åben og det bedste er at flapperne ikke kan sparkes af som et tæppe/dyne og falde på jorden eller gå ind i hjulene.

Så mit forslag er at I på Jeres hjemmeside også foreslår denne anvendelse i stedet for kun at vise den til autostolen.

Kærlig hilsen
Gitte


________________________________________________________________________________________________


Hej Cuddle.

Først vil jeg sige tak for en super ide med putteposen - den er super skøn!

Jeg har dog lavet en lille justering på vores, som jeg vil dele med jer så kan i tage det med i overvejelsen, hvis i skal lave forbedringer af posen.
Der hvor velcroen sidder, har jeg syet nogle store knapper i da jeg flere gange har oplevet at vores lille dreng vågner når jeg lukker velcroen op, hvilket jo er lidt træls når man kan undgå at vække ham ved bare at putte ham i posen i autostolen, i stedet for at skulle pakke ham ind i alt mulig tøj.


Endnu engang tak for et godt produkt.

MvH Maria