Historien bag Putteposen

 

Putteposen blev skabt, fordi vi manglede den til vores egne børn!

 

Det fik os startet...


Ideen til Putteposen blev skabt i starten af 00'erne, hvor lille Freja kom til verden. Den første version af Putteposen blev dog først lavet, da Freja fik en lillesøster i 2003.. Freja's lillesøster, Lærke, blev altså den første rigtige bruger af Putteposen!


Kort efter at Lærke blev født, kom Anna til verden. Anna's forældre så den smarte pose, som Lærke's mor havde syet og Anna's forældre syntes den var super smart! Så Lærke's mor syede også en Puttepose til Anna!

- Alle der så enten Lærke eller Anna i deres Putteposer, var vældigt begejstrede og spurgte om de også kunne få en Puttepose..!

 

Så pigernes forældre begyndte at tænke på, at få lavet Putteposer til andre end dem selv...men med små børn, og flere på vej, er der ikke megen tid til overs til at sy Putteposer – Så imens Lærke fik en lillebror (Marius) og Anna fik en lillesøster (Ida), blev Cuddle startet og der blev designet, udviklet og fundet en fabrik til at sy Putteposerne..
 
I 2006 blev den første produktion af Putteposer så leveret til os - og vi kunne begynde at glæde andre forældre og små babyer!
 
Vi håber at Du og Dit barn får lige så meget glæde af Putteposen, som vi selv har haft!

 

Cuddle

 
En af de første udgaver af Putteposen (2003)